Argentinski veteran bi se za zmago v ligi prvakov odpovedal marsičemu

Angel Di Maria pravi, da bi za zmago Parižanov v ligi prvakov zamenjal vse svoje dosedanje lovorike. Kljub dejstvu, je ligo prvakov v preteklosti z drugim klubom že usvojil.

Uredništvo
25. oktober 2021, 9:31

Di Maria hrepeni po ligi prvakov s PSG, Messi pa je zanj brez dvoma najboljši nogometaš na svetu. (Foto: Getty Images)

Argentinski zvezdnik je spregovoril z novinarji in priznal, da hrepeni po novem naslovu v ligi prvakov. Težko bi si odpustil, če bi se od PSG poslovil brez zmage v najbolj elitnem klubskem tekmovanju v svetu nogometa. Lovoriko evropskega klubskega prvaka je Angel Di Maria sicer v sezoni 2013/2014 že osvojil, toda takrat še v dresu španskega Real Madrida.

“V svoji karieri sem osvojil 17 lovorik in prav vse bi zamenjal za to, da bi s PSG osvojil ligo prvakov. Zdi se, da nam ne manjka veliko. Včasih ne potrebuješ izjemne sezone, da na koncu osvojiš ligo prvakov. Da bi se od Pariza poslovil brez omenjene lovorike? To bi zelo težko prebolel,” je priznal 33-letni nekdanji nogometaš Benfice, Real Madrida in Manchester Uniteda.

V omenjenem intervjuju s francoskimi mediji je Di Maria nekaj besed namenil tudi njegovemu soigralcu Lionelu Messiju, ki se je svojemu rojaku v Parizu pridružil v poletnem prestopnem roku, sicer pa že dolga leta skupaj nastopata za argentinsko reprezentanco. “Samo to mi je še manjkalo, da lahko z Messijem zaigram tudi na klubski ravni. Je najboljši na svetu, nihče ne zna početi tega, kar na igrišču počne Leo.”