Arsenal je rešitev za bočni položaj očitno našel pri klubu iz Serie A

Nekdanji član argentinskega velikana Boca Juniors velja za enega najbolj zanimivih bočnih branilcev v Italiji.

Uredništvo
30. april 2022

Arsenal se zanima za argentinskega reprezentančnega bočnega branilca. (Foto: Getty Images)

Italijanski mediji poročajo, da se Arsenal zanima za poletni prestop Nahuela Moline. Gre za 24-letnega argentinskega desnega bočnega nogometaša, ki se odlično znajde tudi na levi strani in je trenutno član italijanskega Udineseja. Molina je v Serie A prispel leta 2020, pred tem pa je bil član rezervne ekipe argentinskega velikana Boca Juniors
 
Topničarji bodo v poletnem prestopnem roku precej aktivni, trener Mikel Arteta je že pred časom izrazil željo po vsaj sedmih okrepitvah pred novo tekmovalno sezono. Toda dejstvo je, da Arsenal ne razpolaga z neomejenimi finančnimi sredstvi. Danes je to povedal tudi Arteta in hkrati priznal, da bodo morali Londončani v tem pogledu precej improvizirati.  
 
Morda so se ravno iz tega razloga osredotočili na prihod Moline. V aktualni sezoni je branilec iz Embalseja na 33 nastopih prispeval 7 golov in 4 asistence, ocenjen pa je na 10 milijonov evrov tržne vrednosti. Pričakovati je, da Udinese za njegove usluge zahtevali nekoliko višjo odškodnino, toda Molina kljub temu predstavlja precej ugodno rešitev.