Arsene Wenger je dobil zelo konkretno ponudbo za povratek v trenerske vode

Legendarni trener Arsenala Arsene Wenger je postal zelo resen kandidat za prevzem vodenja izbrane vrste, ki je pred dnevi ostala brez selektorja.

Uredništvo
30. julij 2021, 11:40

Bo Arsene Wenger postal selektor Švice? (Foto: /)

Ko je Arsene Wenger pred leti prevzel funkcijo na UEFA, kjer je zadolžen za vprašanja v zvezi z razvojem nogometne igre, je marsikdo prišel do zaključka, da je njegova trenerska kariera končana. Wenger je leta 2018 zapustil klop Arsenala, ki ga je neprekinjeno vodil neverjetnih 22 let, pri 71 letih pa je legendarni Francoz dobil zanimivo ponudbo, zaradi katere naj bi v tem času precej intenzivno razmišljal o svojem nogometnem poslanstvu.

Švicarski Blick poroča, da je Wenger postal resen kandidat za prevzem vodenja izbrane vrste Švice, ki je pred dnevi ostala brez selektorja. Dolgoletni selektor Švice Vladimir Petković je namreč zapustil svoj položaj in postal novi trener francoskega Bordeauxa, njegovo delovno mesto pa naj bi ljudje na švicarski nogometni zvezi že ponudili slovitemu Wengerju.

Reprezentanca Švice je na evropskem prvenstvu pustila zelo dober vtis, saj je šele po izvajanju enajstmetrovk v četrtfinalu izpadla proti Španiji.