Aston Villa pred prodajo Jacka Grealisha z novo odmevno okrepitvijo, ki je ni predvidel nihče

Aston Villa je angleško nogometno srenjo ujela na levi nogi. Kot strela z jasnega je udarila novica o prestopu odličnega napadalca Dannya Ingsa, ki se v Birmingham seli iz Southamptona.

Uredništvo
4. avgust 2021, 8:19

Danny Ings je presenetil s prestopom v vrste Aston Ville. (Foto: Getty Images)

Angleški mediji poročajo, da je prestop Jacka Grealisha iz Aston Ville v Manchester City še v fazi 'formalnosti', na to pa dajejo slutiti tudi prestopne aktivnosti Ville v zadnjem tednu dni. Nekdanji evropski prvaki so danes najprej uradno predstavili Leona Baileya, ki je za 32 milijonov evrov prestopil iz Leverkusna, v večernih urah pa je sledilo pravo presenečenje, saj Villa uradno potrdila še prihod odličnega napadalca Danny Ingsa iz Southamptona.

O Ingsovem prestopu v času poletne tržnice v Angliji ni špekuliral nihče, zato je Aston Villa s tem marsikoga ujela na levi nogi. Višina odškodnine ostaja skrivnost, Sky pa špekulira, da naj bi Villa zanj odštela približno 30 milijonov evrov.

Ings je podpisal triletno pogodbo, Aston Villa pa je dobila nogometaša, ki je v 100 nastopih v majici svetnikov dosegel kar 46 zadetkov."Danny je izjemen igralec, ki je zabijal zadetke v vseh klubih, za katere je igral. Poleg tega je tudi vrhunski profesionalec, ki bo eden od vodij naše ekipe in vzor številnim mlajšim igralcem,
" je navdušen trener Aston Ville Dean Smith.