Avtor evrogola proti Sloveniji Patrick Cutrone: Slovencev nismo smeli podcenjevati

Najboljši igralec tekme mladih reprezentanc Slovenije in Italije Patrick Cutrone je navdušen, ker je na evropskem prvenstvu uspel pokazati, česa vsega je sposoben.

Uredništvo
31. marec 2021, 10:00

Patrick Cutrone je Sloveniji zabil pravi evrogol. (Foto: uradna spletna stran kluba)

Patrick Cutrone je bil prvo ime včerajšnjega obračuna med Slovenijo in Italijo, na katerem so prevladale italijanska kakovost, hitrost in odločnost, katerim mladi slovenski nogometaši niso znali parirati. Za najlepši trenutek tekme je poskrbel Cutrone, ki je v drugem polčasu dosegel pravi gol, kasneje pa je bil povsem zasluženo izbran tudi za najboljšega posameznika tekme.

"Nismo smeli podcenjevati Slovenije, saj smo vedeli, da bi v tem primeru lahko nastale hude težave. Dobro smo se soočili s pritiskom, dali smo vse od sebe in ponosen sem, ker sem kapetan te ekipe," je po tekmi za Rai povedal 23-letnik, ki trenutno kot posojen član Wolverhamptona igra z Valencio.Cutrone v svojih klubih v zadnjih letih igra veliko manj, kot bi si želel, zato upa, da bodo predstave na Euru dvignile njegovo kariero.

"Moja sezona ni najboljša, saj žal ne igram veliko. Vseeno se trudim po najboljših močeh, saj vem, da bom dočakal svoj trenutek,"
je še dodal mladenič, ki je zrasel v mladinskem pogonu Milana.