Barcelona bo prodala Nelsona Semeda

Portugalski bočni branilec Nelson Semedo bo kot kaže vendarle zapustil vrste Barcelone. Otoški mediji poročajo, da seli k najbolj 'portugalskemu' klubu v Premier League.

Uredništvo
20. september 2020, 7:16

Foto: /

Španski mediji napovedujejo, da se v Barceloni v prihodnjih dneh obeta serija odhodov. Klub se na vse načine trudi zmanjšati velikansko finančno luknjo, ki je nastala zaradi pandemije, trenutno pa naj bi bili na izhodnih vratih kar trije – Arturo Vidal, Moussa Wague in Nelson Semedo.

Arturo Vidal naj bi bil tik pred prestopom v vrste milanskega Interja, pri katerem bi vnovič združil moči s svojim nekdanjim trenerjem pri Juventusu Antoniom Contejem, Senegalec Moussa Wague je blizu odhodu v grški PAOK, najbolj odmeven pa bo bržčas odhod Portugalca Nelsona Semeda, ki se je v zadnjih letih že večkrat pojavljal v govoricah v zvezi z odhodom iz Barcelone.

Semeda so v preteklosti mediji povezovali s klubi kot sta PSG ali Juventus, otoški mediji pa trdijo, da bo Semedo kariero nekoliko presenetljivo nadaljeval v vrstah Wolverhamptona, ki se po svojem renomeju seveda ne more primerjati z ostalimi domnevnimi interesenti za Portugalca.

Barceloni se s prodajo Semeda obeta 30 milijonov evrov odškodnine, Wolverhampton pa bo svoji že tako močno portugalsko obarvani zasedbi dodal še enega nogometaša iz te države.