Barcelona drese svoje bodoče okrepitve že prodaja v svoji spletni trgovini

Pozornim očem ni ušla 'novost' na spletni trgovini Barcelone, kjer je (bilo) že možno kupiti dres igralca, ki bo z veliko verjetnostjo postal član katalonskega velikana.

Uredništvo
13. junij 2021, 11:39

Dres Memphisa Depaya se je že pojavil v spletni trgovini Barcelone. (Foto: /)

V času, ko govorice o prestopu dotičnega igralca dosegajo točko vrelišča, velja pokukati na spletne trgovine nogometnih velikanov, ki so v preteklosti že večkrat znale prehiteti svoje kolege iz oddelkov za javno komuniciranje. Na spletni trgovini Barcelone se je tako včeraj na prodaj pojavil dres igralca, ki uradno še ni član moštva, in sicer je bilo za 160 evrov moč kupiti majico nizozemskega napadalca Memphisa Depaya, ki trenutno kot prost igralec še išče nov klub.

V Barceloni se je to v zadnjih tednih zgodilo že drugič, saj je spletna trgovina pohitela tudi v primeru branilca Erica Garcie, čigar dres je bilo že moč naročiti še preden je bil uradno potrjen kot novi član kluba.

Depay se že dalj časa dogovarja za selitev v Barcelono, že večkrat napovedan prestop pa so v zadnjih dneh v negotovost spravile govorice, da naj bi prejel precej boljšo ponudbo torinskega Juventusa, ki je Barcelona bojda ni bila pripravljena izenačiti.