Barcelona preži na svojega izgubljenega sina, bo City zdržal pritisk?

Barcelona želi v svoje vrste vrniti igralca, čigar odhod je pred leti dvignil veliko prahu in tudi precej poslabšal odnose med klubom in legendarnim kapetanom Carlesom Puyolom.

Uredništvo
4. julij 2020, 10:26

Foto: Getty Images

Se ponavlja zgodba z Gerardom Piquejem, v kateri bo, ironično, znova nastopal klub iz Manchestra? Barcelonski časnik Sport trdi, da bo Barcelona že v tem poletju skušala v svoje vrste vrniti obetavnega centralnega branilca Erica Garcio, ki se je v letošnji sezoni prebil v prvo ekipo Manchester Cityju in tako potrdil obet, ki ga spremlja že vse od razvojnih let v znameniti La Masii.

Čeprav je Garcia član Manchester Cityja, ima Barcelona precej dobro pogajalsko izhodišče, saj se Garcii pogodba s Cityjem izteče prihodnje leto, zato v katalonskem velikanu upajo, da bo City pripravljen prisluhniti njihovi ponudbi, saj sicer tvega scenarij, po katerem bi 19-letnika prihodnje leto izgubil brez odškodnine.

Eric Garcia je veljal za enega najbolj nadarjenih mladih upov v La Masii, zato so bili v klubu ogorčeni, ko je leta 2017 zapustil Barcelono in se preselil v Manchester City. V klubu so tedaj za beg mladega upa obtoževali legendarnega kapetana Barcelone Carlesa Puyola, ki je v poslu nastopal kot Garciin zastopnik in je tako odigral pomembno vlogo ob prestopu.
loading...