Barcelona prihaja na pogovore v Pariz

Prestop poletja hitro dobiva zalet. Številni španski mediji poročajo, da se je delegacija Barcelone danes odpravila v Pariz, kjer se bo z vodstvom PSG skušala uskladiti glede prestopa Neymarja v Barcelono.

Uredništvo
13. avgust 2019, 12:00

Foto: /

Prestop Brazilca Neymarja se v zadnjih dneh po poročanju različnih medijev odvija veliko hitreje, kot v prejšnjih tednih oziroma mesecih, ko se je vse večinoma vrtelo okoli špekulacij o tem, ali Paris Saint Germain svojega največjega zvezdnika sploh želi prodati. Katalonska radijska postaja RAC1 poroča, da sta se danes v Pariz odpravila tehnični sekretar Barcelone Eric Abidal in visoki predstavni kluba Javier Bordas, na pogovorih z vodstvom PSG pa naj bi se jima pridružil tudi brazilski agent Andre Cury, ki je prav tako znan obraz Barcelone pri prestopih igralcev.

Prihod katalonske delegacije v Pariz še ne pomeni, da je prestop Neymarja v Barcelono kaj dosti bližje, pomeni pa konkreten premik v pogajanjih in kaže na to, da sta oba kluba vendarle bližje sklenitvi dogovora, kot v prejšnjih tednih. Španski mediji poročajo, da je posel možen zgolj v primeri izmenjave igralcev, pri čemer se najpogosteje omenja ime Neymarjevega rojaka Philippeja Coutinha, ki pa na bi se vzporedno pogovarjal tudi z vodstvom Bayerna iz Munchna, ki je zainteresiran za to, da bi si brazilskega reprezentanta izposodil za leto dni.
loading...