Barcelona pripravlja posebno slovesnost za Luisa Suareza

Luis Suarez se bo jutri prvič po odmevnem prestopu v Atletico vrnil na Nou Camp. V Barceloni želijo poskrbeti, da se bo vrnil kot prijatelj.

Uredništvo
7. maj 2021, 1:37

Luis Suarez bo jutri prvič po odhodu iz Barcelone zaigral na Nou Campu. (Foto: /)

V soboto se bo v španski La Ligi odvila ena ključnih bitk v boju za naslov prvaka, in sicer bo Barcelona na Nou Campu gostila vodilni Atletico. Tekma, ki bi v normalnih razmerah zagotovo Nou Camp napolnila do zadnjega kotička, bo zanimiva tudi v luči povratka enega najboljših igralcev Barcelone vseh časov Luisa Suareza, ki bo prvič po prestopu v Atletico zaigral na stadionu, kjer je preživel kar šest let in pol.

Suarezovo slovo od Barcelone je pustilo precej grenkega priokusa, saj je klub svoji legendi precej netaktno dal vedeti, da v moštvu ni več zaželena oziroma da je zaželeno, da se čim prej poslovi. Na koncu je Barcelona Suareza malodane podarila Atleticu, saj se je odrekla kakršni koli fiksni odškodnini, vendarle pa v želijo v Barceloni zdaj popraviti napako in Urugvajcu nameniti sprejem, kakršnega si zasluži igralec, ki velja za enega najboljših strelcev v zgodovini kluba.Katalonski RAC1 poroča, da želi Barcelona Suarezu pripraviti posebno slovesnost, vendar pa prej še potrebuje zeleno luč La Lige.

Barcelona je Suarezov povratek na Nou Campu že napovedala na svojih komunikacijskih kanalih in Urugvajcu namenila naslednje sporočilo.

"Bili smo tovariši. Danes, rivali. Vedno pa prijatelji."
 
adplus-dvertising