Bayern in Barcelona sta sedla za isto mizo, tema pogovorov je Robert Lewandowski

Bavarski velikan je očitno sprejel dejstvo, da njihov fantastični poljski napadalec sanja o poletnem prestopu v La Ligo.

Uredništvo
22. maj 2022, 12:05

Vse bolj se zdi, da bo Robert Lewandowski resnično prestopil v Barcelono. (Foto: Getty Images)

Bayern bo očitno vendarle prisluhnil ponudbam Barcelone, ki želi na Camp Nou pripeljati enega najboljših napadalcev v zgodovini tega športa. Robert Lewandowski je že večkrat dejal, da si želi spremembe okolja in da mu zanimanje Barcelone precej godi. Nemški velikan ni o tem želel niti slišati, toda očitno je zdaj vendarle prišlo do zasuka. 
 
Sprva so želeli Lewandowskega pri Bayernu zadržati še do izteka prihodnje sezone, takrat se mu bi iztekla pogodba s klubom iz Münchna. Pritiski nogometaša in njegovega zastopnika Pinija Zahavija so, kot kaže, obrodili sadove. Trenutna ponudba Barcelone znaša približno 30 milijonov evrov, Bayern pa zahteva še nekaj milijonov več.  
 
Prav tako pri Bayernu, razumljivo, niso najbolj navdušeni nad zamislijo, da bi svojega najboljšega nogometaša prodali še preden bi zanj našli ustrezno zamenjavo. V tem pogledu se jih v zadnjem obdobju pogosto povezuje z odličnim avstrijskim reprezentančnim napadalcem Sašo Kalajdžićem, ki trenutno nastopa za Stuttgart.