Bayern je pripeljal okrepitev za vrh Evrope, Mane deležen posebne časti

Bayern iz Munchna je končno dokazal, da je sposoben pripeljati okrepitev iz vrst konkurenta za vrh lige prvakov, ob tem pa je Sadiu Maneju izkazal čast, kakršne doslej ni prejelo veliko nogometašev.

Uredništvo
23. junij 2022, 9:51

Sadio Mane je bil v Bayernu sprejet z vsemi častmi. (Foto: /)

Bayern iz Munchna je za 32 milijonov evrov iz Liverpoola pripeljal Sadia Maneja, s tem pa je poskrbel za enega najbolj odmevnih prestopov v aktualnem prestopnem roku. Mane ob realizaciji selitve ni skrival navdušenja in je motiviran pred novimi izzivi.

"Presrečen sem, ker sem končno prišel v Bayern. Veliko smo se pogovarjali in čutil sem, da si me resnično želijo, zavoljo tega nisem imel dvomov kje želim igrati. Prišel je pravi čas za nove izzive. Z Bayernom želim osvajati velike stvari," je dejal Sadio Mane.

Po predstavitvi in uvodnem spoznavanju mesta je Bayern Senegalcu pripravil čast, kakršne v zgodovini nogometne igre ni bilo deležnih veliko igralcev.

Zunanja stran Bayernovega domačega stadiona Allianz se je obarvala v rdeče, z belimi črkami pa je bil izpisan Manejev priimek. S to potezo so pri Bayernu želeli še dodatno prepričati Senegalca in brez dvoma so v svoji nameri tudi uspeli.

Nekdanji član Liverpoola je z Bavarci podpisal pogodbo za tri leta, na teden pa bo napadalec prejemal 350.000 evrov.