Bayern se že pripravlja na mega transfer: Hasan Salihamidžić priznava, da ima Bayern problem, ki ga lahko reši le z denarjem

Športni direktor Bayerna iz Munchna Hasan Salihamidžić je po izpadu iz nemškega pokala priznal, da bo moral Bayern poleti kupiti igralca na 'najdražji' poziciji.

Uredništvo
5. april 2023

Hasan Salihamidžić (Foto: Getty Images)

Vsakič ko Bayern izgubi, je le vprašanje časa, kdaj bo nekdo v Nemčiji izpostavil najpogsteje izpostavljeno hibo Bayerna v letošnji sezoni.
 
Po odhodu Roberta Lewandowskega Bavarci nimajo vrhunskega napadalca, ki je sposoben zabijati takšne količine zadetkov, kot se pričakuje od prvega napadalca takšne ekipe. Eric Maxim Choupo Moting se je izkazal kot posrečena 'ad hoc' rešitev, vendar pa se tudi v vodstvu kluba zavedajo, da bodo morali poleti razvezati mošnjiček in pripeljati napadalca najvišjega svetovnega razreda.
 
"Pogovorili se bomo in nato videli, kaj lahko storimo na tržnici," je na vprašanje, ali bo Bayern poleti kupil novega napadalca, odgovoril športni direktor kluba Hasan Salihamidžić.
 
V medijih že dalj časa krožita dve imeni, ki se razlikujeta v več segmentih – mednarodni uveljavljenosti, ceni in starosti. Stara želja Bayerna je odlični napadalec Tottenhama Harry Kane, za katerega bi morali Bavarci bržčas odšteti več kot 100 milijonov evrov, želja vodstva kluba pa je tudi vse boljši Francoz Kolo Muani, ki blesti v napadu Eintrachta iz Frankfurta.