Benzema je objavil slavno fotografijo raperja Tupaca in z njo Kylianu Mbappeju povedal, kaj si misli o njegovi potezi

Karim Benzema si je v zadnjem letu precej naprezal, da bi Kylian Mbappe prestopil v Real iz Madrida, zato je njegovo odločitev o ostanku v PSG primerjal z izdajo.

Uredništvo
22. maj 2022, 2:27

Tupac (Foto: /)

Dva najboljša francoska nogometaša ta hip sta se po včerajšnjem razpletu dogodkov znašla v precej neugodni situaciji. V zadnjem letu dni si je Karim Benzema zelo prizadeval Kyliana Mbappeja nagovoriti v selitev v Madrid, francoska javnost pa je veliko pozornosti posvečala njunemu sodelovanju v francoski reprezentanci, ki je doslej kazalo velike obete.

Mbappe je na koncu Realu obrnil hrbet, Benzema pa zavrnitve ni sprejel najbolje, saj je na Instagramu objavil fotografijo, katere sporočilo je med vrsticami zelo zgovorno.

Benzema je objavil znamenito fotografijo raperske ikone Tupaca, na kateri se rokuje s filmskim igralcem Stephenom Baldwinom, poznavalci pa vedo, da se ključna oseba na fotografiji skriva v ozadju, in sicer je na fotografiji zajet tudi 'prijatelj', ki naj bi izdal Tupaca in bil posredno kriv za njegovo nasilno smrt.Težko si je predstavljati, da bi Benzema takšno fotografijo objavil ravno ob takšni priložnosti, saj je simbolika več kot očitna, kaže pa tudi na to, kako je sam sprejel Mbappejevo odločitev, da kariero nadaljuje v Parizu in ne v Madridu.