Olimpija proti Ircem tudi z novim napadalcem

Bešiču tri tekme prepovedi

Ljubljanska Olimpija bo v četrtek proti Bohemianu pogrešala dva nogometaša: še naprej je na stranskem tiru Adnan Bešič, po novem tudi Erik Salkič. Dragan Čadikovski bo na voljo trenerju.

Uredništvo
11. julij 2011, 9:54

Foto: SPS

V četrtek bo Olimpija odigrala naslednjo evropsko tekmo. V Stožicah se bo pomerila z irskim klubom Bohemian, trener Dušan Kosič pa bo lahko računal tudi na Dragana Čadikovskega, ki je pred kratkim podpisal enoletno pogodbo z ljubljanskim klubom. Makedonec proti Širokemu Brijegu ni zaigral, saj je v klub prišel med obema tekmama in ga Olimpija ni mogla pravočasno registrirati.

Bo pa zato Kosič tudi proti Ircem brez Adnana Bešiča. Mladi reprezentant je bil v Bosni in Hercegovini izključen že po nekaj minutah na igrišču, potem ko naj bi domnevno udaril nasprotnika s komolcem. UEFA je prekršek ocenila kot izjemno grob, čeprav vprašanje, ali ni sodnik reagiral prehitro in prestrogo, ostaja, posledično je nekdanji član Domžal dobil kar tri tekme prepovedi igranja! To pomeni, da ne bo mogel igrati na obeh obračunih proti Bohemianu. Prvo tekmo je že odslužil prejšnji četrtek v Ljubljani, dve bo v tem in naslednjem tednu.

V četrtek bo na stranskem tiru tudi bočni nogometaš Erik Salkič, ki je na uvodnih dveh evropskih preizkušnjah prejel dva rumena kartona. Preostali igralci so na voljo Kosiču.