Bi Klopp v primeru neuvrstitve v ligo prvakov lahko odšel? Njegov agent že pozna odgovor

Agent trenerja Liverpoola Jurgena Kloppa se je odzval na ponavljajoča se ugibanja, da bi Klopp v primeru neuvrstitve v ligo prvakov lahko zapustil Anfield.

Uredništvo
6. maj 2021, 12:50

Jurgen Klopp bo ne glede na razplet letošnje sezone ostal v Liverpoolu. (Foto: Getty Images)

Liverpool do konca sezone čaka izredno zahteven boj za uvrstitev v ligo prvakov, v katerem mu trenutno kaže zelo nespodbudno, saj s tekmo manj za četrto uvrščenim Chelseajem zaostaja za sedem točk. V zadnjih mesecih so se že nekajkrat pojavile špekulacije v zvezi s tem, da bi trener Liverpoola Jurgen Klopp razmišljal o odhodu, govorice pa še dodatno podžigale velike spremembe v Nemčiji, kjer sta tako Bayern kot nemška nogometna zveza iskala novega trenerja oziroma selektorja.

Bayern je vmes dobil novega trenerja, nemško reprezentanco bo po vsesplošnih pričakovanjih prevzel dosedanji trener Bavarcev Hansi Flick, Klopp pa bo, ne glede na razplet letošnje sezone, ostal v Liverpoolu. Vsaj tako trdi njegov agent Marc Kosicke, ki je na vprašanje, ali Klopp po koncu sezone v primeru neuvrstitve v ligo prvakov zares odhaja, podal zelo odločen odgovor.

"Absolutno ostaja! Ni govora, da bi bilo drugače,
" je za nemški Sky povedal Kosicke.

 
adplus-dvertising