Biser Olimpije poudarja, da zadnje Gorice ne bodo podcenjevali

Decembrski urnik je zelo zgoščen tudi na slovenskem prvoligaškem parketu. Že v soboto bo na sporedu nova preizkušnja za Ljubljančane in Novogoričane.

Uredništvo
18. december 2020, 11:36

Foto: pigac.si

Zeleno-beli nogometaši ljubljanske Olimpije bodo v soboto odigrali zadnjo tekmo jesenskega dela prvenstva. V Stožice prihaja zadnjeuvrščena Gorica. Časa za pripravo na srečanje ekipi nista imeli na pretek, a to ne bo smela biti prevelika težava.

"Storili smo vse, da se čim bolje regeneriramo in pripravimo za tekmo z Gorico. Pričakujemo težko tekmo. Noben obračun ni lahek, saj so vse ekipe kvalitetne. Morali bomo garati vseh 90 minut in dati vse od sebe, da dosežemo želeni cilj, ki je seveda, da vse tri točke ostanejo doma," je za spletno stran Olimpije dejal Michael Pavlović.

19-letni bočni branilec Zmajev se zaveda, da v zadnjem obdobju moštvo iz prestolnice ne igra najbolje. Po zmagi v izdihljajih tekme proti Sežani so Zmaji remizirali z Bravom brez zadetkov, tokrat pa v Stožice prihaja moštvo z dna prvenstvene razpredelnice."V zadnjem obdobju nismo na nivoju, na katerem bi si želeli biti. Malo se pozna, da smo utrujeni, saj je bilo v kratkem času odigranih zelo veliko tekem, ampak to ni izgovor. Mislim, da je potrebno v soboto le s čistimi glavami stopiti na teren in dati vse od sebe," je še dodal Pavlović.

Ekipa trenerja Dina Skenderja se nahaja na drugem mestu 1. SNL in ima pet točk manj od vodilnega Maribora. Goričanom tudi po menjavi trenerja še ni steklo, po 18 tekmah so z 10 točkami na zadnjem mestu na tabeli.