Bo Adam Delius sploh investiral v okrepitve? Olimpija se je poslovila od še enega igralca, navijače pa vse bolj skrbi neambiciozno kadrovanje

Mateo Karamatić je tiho in neopazno zapustil Olimpijo.

Uredništvo
10. julij 2024

(Foto: pigac.si)

Po dveh sezonah se je od Olimpije poslovil avstrijski branilec Mateo Karamatić, ki je v minuli sezoni v prvi slovenski ligi odigral 14 tekem in dosegel en gol. Dvaindvajsetletnik si ni uspel izboriti večje minutaže in tako je sodelovanje z ljubljanskim klubom zdaj predčasno prekinil. 

Karamatić je v Olimpijo sicer prišel iz druge ekipe hrvaškega Osijeka. Posebenga "odtisa" pa nogometaš, ki naj bi se zdaj preselil v avstrijski Hartberg, ni pustil. 

Iz Olimpije so pred Karamatićem že odšli Ivan Posavec, Redi Kasa, Admir Bristrić in Saar Fadida. 

Olimpija bo novega trenerja javnosti uradno predstavila šele ta teden, navijače pa seveda najbolj zanima, kdaj in če sploh bodo v klub prišle nujno potrebne okrepitve. Olimpija je zaenkrat kadrovala zelo neambiciozno, iz Rogaške je denimo prišel Thalisson, iz nemške regionalne lige pa Benjika Caciel, na druge okrepitve pa javnost in seveda novi trener Victor Sanchez še čakata.

Nova sezona se medtem skorajda že začenja, Olimpija bo svojo prvo tekmo odigrala v kvalifikacijah za konferenčno ligo, njen nasprotnik bo CSKA 1948 iz Sofije.