Bo Koulibalyja nasledil nekdanji član Dinama iz Zagreba?

V Napoliju se zavedajo, da bodo odličnega senegalskega branilca Kalidouja Koulibalyja težko zadržali v svojih vrstah, zato so se v klubu že pričeli ozirati za njegovo zamenjavo. Ta je nedavno igrala celo v Zagrebu.

Uredništvo
30. april 2020, 5:42

Gabriel Magalhaes je kandidat za naslednika Kalidouja Koulibalyja v obrambi Napolija. (Foto: /)

Napoli ima v svojih vrstah igralca, ki bi ne glede na aktualne razmere in slabe obete na nogometni tržnici lahko postal nov klubski rekorder po višini iztržene odškodnine. Senegalec Kalidou Koulibaly je eden najbolj zaželenih centralnih branilcev v evropskem nogometu in tarča številnih velikanov, v Neaplju pa še vedno menijo, da bi zanj lahko iztržili debelih 100 milijonov evrov.

V primeru njegovega odhoda bo Napoli moral poiskati zamenjavo, italijanski portal Tuttomercatoweb  pa trdi, da naj bi bil prvi kandidat za prihod pod Vezuv branilec francoskega Lilla Gabriel Magalhaes.

Gabriel ima za seboj odlično sezono v francoskem prvenstvu, za njim pa je precej zanimiva kariera, v kateri je kot član Lille leto dni preživel na posoji celo pri Dinamu iz Zagreba. Omenjeni portal poroča, da naj bi Napoli za 22-letnega Brazilca ponudil 30 milijonov evrov, še pet milijonov evrov pa bi bilo vezanih na različne bonuse na uspešnost.