Bodo igralci Olimpije z zmago na derbiju obdarili predsednika Adama Deliusa? Klub mu želi, da bi skupna pot trajala čim dlje

Predsednik Olimpije Adam Delius na dan večnega derbija praznuje svoj 66. rojstni dan.

Uredništvo
16. september 2023

Adam Delius (Foto: pigac.si)

Nogometaši Olimpije bodo nocoj na prvem večnem derbiju sezone gostili svojega največjega tekmeca, usoda pa je poskrbela, da je tekma odigrana ravno na rojstni dan predsednika kluba Adama Deliusa, za katerega se tako idealno rojstnodnevno darilo ponuja kar samo od sebe.

Nemški poslovnež je s strani kluba že prejel čestitko, v kateri je bila izražena želja, da bi skupna pot trajala čim dlje.

 

"Danes praznuje gospod predsednik Adam Delius, ki mu želimo vse najboljše! Obilo zdravja, sreče in ljubezni! Naj skupna zeleno-bela pot uspešno traja čim dlje!" so zapisali pri Olimpiji.

Adam Delius je vodenje Olimpije prevzel oktobra leta 2021, ko je sklenil dogovor za prevzem kluba z Milanom Mandarićem

Njegov mandat je na začetku spremljajo veliko nezaupanja javnosti, prva resnejša kriza pa je nastopila ob odhodu Roberta Prosinečkega in prihodu Alberta Riera. V nadaljevanju je Delius s sodelavci uspel umiriti trenja okoli kluba, svojo prvo polno sezono na čelu kluba pa je sklenil z zmago v domačem prvenstvu in pokalu.