Bodo milijoni iz Savdske Arabije rešili enega najtežje rešljivih kadrovskih problemov Barcelone?

V Barceloni se še kako želijo, da bi se uspešno razpletla pogajanja za odhod igralca, na katerega v klubu ne računajo več, njegova plača pa sodi med višje v klubu.

Uredništvo
3. julij 2022, 1:35

Miralem Pjanić (Foto: Getty Images)

Za Miralema Pjanića se že dve leti zdi, kot da sploh ni več del Barcelone, vendar pa v klubu že preko njegove plače še kako čutijo njegovo prisotnost. Bosanski vezist se je po izteku posoje v Bešiktašu vrnil v Barcelono, navkljub številnim kadrovskim premikom pa se v  njegovem primeru ni spremenilo prav nič, saj  v klubu še naprej ne računajo nanj in čakajo na kakršno koli ponudbo, ki bi jih odrešila bremena plačevanja njegove plače.

Ker za Pjanićem pri Bešiktašu ni ravno sijajna sezona, je zanimanja malo, trenutno pa v Barceloni vse upe polagajo na ponudbo Al Nassra iz Savdske Arabije, ki ga vodi znani francoski trener Rudi Garcia.

Al Nassr je 32-letnemu Pjaniću pripravljen ponuditi večletno pogodbo in 6 do 7 milijonov dolarjev letne plače, na koncu pa je odločitev le v rokah Pjanića, ki se bo torej moral odločiti, ali bo še naprej statist v Barceloni ali pa bo kariero nadaljeval daleč stran od oči evropske javnosti.