Bohar in Jurćević sta del nečesa izjemnega, v Osijeku so rajali po novi veliki zmagi

Boj za naslov hrvaškega prvaka se zaostruje. Osijek je v gosteh z novo odlično predstavo zasluženo premagal Hajduk in začasno prevzel vodstvo na lestvici hrvaškega prvenstva.

Uredništvo
17. april 2021, 9:50

Osijek je bil na Poljudu veliko boljši tekmec od Hajduka. (Foto: uradna spletna stran kluba)

Na Hrvaškem poteka izredno zanimiv boj za naslov prvaka, v katerem je Dinamo iz Zagreba dobil zelo resnega in ambicioznega rivala. Osijek Zagrebčanom vztrajno diha za ovratnik, včeraj pa je dosegel novo pomembno zmago, saj je v gosteh z 20. prvenstvenim zadetkom Argentinca Ramona Miereza premagal Hajduk in začasno celo prevzel vodstvo na prvenstveni lestvici.

Osijek ima trenutno na svojem računu 65 točk in za eno točko beži Dinamu, ki pa je odigral dve tekmi manj. Povratek na prvo mesto bo lovil že danes, ko bo na Maksimirju gostil nepričakovano finalistko hrvaškega pokala Istro. Po obračunu proti Istri sledi vrhunec sezone, in sicer se bosta Osijek in Dinamo na medsebojnem obračunu pomerila na stadionu Osijeka.Damjan Bohar je ob zmagi na Poljudu igral do 86. minute, Mario Jurćević pa zaradi poškodbe ni bil v kadru.

Da trenutno v moštvu Osijeka vlada zares izjemna atmosfera, kaže tudi video posnetek iz slačilnic, ki kaže, kako evforično so nogometaši Osijeka proslavili velike tri točke v Splitu.

 
adplus-dvertising