Bojna napoved iz tabora Bayerna: Izločili bomo PSG, ker smo boljša ekipa

Sijajni vezist Bayerna iz Munchna Joshua Kimmich je pred povratno tekmo četrtfinala lige prvakov proti PSG optimistično razpoložen. Prepričan je, da je Bayern boljša ekipa kot Paris Saint Germain.

Uredništvo
12. april 2021, 11:37

Joshua Kimmich trdno verjame v napredovanje Bayerna proti PSG. (Foto: Getty Images)

V torek in sredo nas v ligi prvakov čaka izredno razburljiv razpored, saj bomo dobili odgovor na to, katere štiri ekipe bodo ostale v boju za naslov evropskega prvaka. Sodeč po prvih tekmah bo še posebej zanimivo v Parizu, kjer bo PSG po zmagi na prvi tekmi pričakal Bayern iz Munchna, v bavarskem taboru pa navkljub neugodnemu zaostanku samozavesti ne primanjkuje.

Sijajni vezist Bayerna Joshua Kimmich je v pogovoru za klubsko spletno stran izrazil prepričanje, da je Bayern boljša ekipa kot Paris Saint Germain.

"Zakaj nam lahko uspe preobrat? Zato, ker smo boljša ekipa. Na prvi tekmi smo bili boljši, vendar žal končni rezultat tega ni odražal. Ne glede na to smo vsi trdno prepričani v to, da lahko na povratni tekmi preobrnemo izid,"
je povedal Kimmich.

"Veliko bo odvisno od psihične priprave, veliko pa tudi od učinkovitosti. Na prvi tekmi je bil pristop pravi, učinkovitost pa je zatajila. Tokrat bomo potrebovali oboje!"

PSG je na prvi tekmi v Munchnu slavil s 3:2, Bayern pa je proti vratom Keylorja Navasa skupaj usmeril kar 20 strelov.