Bojna napoved iz tabora Olimpije: V Maribor gremo po gole in zmago

Kapetan Olimpije Timi Max Elšnik pred današnjim večnim derbijem poudarja, da je atmosfera znotraj ljubljanskega moštva odlična in da ga s soigralci v Ljudskem vrtu zanima le zmaga.

Uredništvo
27. februar 2021, 8:58

Foto: pigac.si

Danes bo na sporedu tretji večni derbi letošnje sezone, pred obračunom v Ljudskem vrtu pa sta oba tekmeca izenačena na vrhu lestvice s 43 točkami. Ljubljansko moštvo bo na derbiju vodil kapetan Timi Max Elšnik, nogometaš iz Zlatoličja na Štajerskem, ki je sicer nogometno zrasel v mladinskem pogonu Aluminija.

"Zame je to definitivno zelo posebna tekma. Že na začetku leta se štirje datumi obkrožijo in potem nestrpno pričakuješ ta derbi. Tokrat bo še nekoliko bolj poseben, saj je prvi za našega trenerja. V Maribor gremo po vse tri točke. To je naš edini cilj," je za klubsko spletno stran povedal vezist zmajev, ki pred derbijem napoveduje napadalno predstavo ljubljanske ekipe in igro na zmago.

"Energija znotraj ekipe je super. Od trenerjev do igralcev in celotnega osebja vsi skupaj dihamo kot eno. Jutri gremo tja napadati, zabijati zadetke in vzeti tri točke."


 
adplus-dvertising