Borini v Verono, na njegovo mesto pa mestni rival

Januarski prestopni rok je v polnem zamahu. Nekateri bodo skušali zamenjati sredine v želji po bolj pomembnih vlogah in prav ta razlog i lahko prinesel presenetljivo selitev.

Uredništvo
9. januar 2020, 8:43

Milan okrepitev išče pri mestnem rivalu Interju. (Foto: Getty Images)

Fabio Borini ni med pomembnejšimi člani Milana v aktualni sezoni, zato se želi po igralne minute do konca sezone odpraviti drugam. Mediji v Italiji poročajo, da se je za sodelovanje že dogovoril s Hellasom iz Verone, zato bodo Rossoneri iskali njegovo zamenjavo.

Sky Sport Italia poroča, da so se vodilni pri klubu s San Sira ozrli po igralcu iz neposredne bližine. Medse naj bi skušali spraviti Mattea Politana, sicer člana mestnega rivala Interja, ki pa pod Antoniem Contejem ne dobiva prave priložnosti.

Medij poroča, da se italijanski reprezentant strinja s selitvijo na drugi stran prestolnice Lombardije. To bi bilo logično, saj Politano obupano išče minute, ki bi ga zadržale v reprezentanci Italije. Za Inter je zaigral na 14-krat v sezoni, bojda pa so ga snubili tudi Napoli, Roma in Fiorentina.

Inter bo vseeno želel uveljaviti "plusvalenzo", torej ne bo želel biti na izgubi. Sassuolu je za Politana plačal 25 milijonov evrov in prav toliko bo skušal iztržiti tudi od Milana.