Španec podpisal za milanskega velikana

Borja Valero iz Viole v Inter

Španski vezist Borja Valero je danes postal novi član milanskega Interja in se svojim novim soigralcem že pridružil na pripravah na Južnem Tirolskem. Fiorentino zapušča po petih letih.

Uredništvo
10. julij 2017, 6:55

(Foto: Getty Images)

Le nekaj dni po odhodu Josipa Iličića v Atalanto je Fiorentina danes prodala še enega nogometaša. Borja Valero je namreč postavil novi član milanskega Interja, čigar pripravam na Južnem Tirolskem se je danes že pridružil.

32-letni Valero je v majici kluba iz Firenc igral pet sezon, Inter pa je zanj plačal 5,5 milijona evrov odškodnine, ki bi se ji lahko v prihodnosti pridružilo še za milijon in pol morebitnih bonusov.

"Fiorentina se Borji Valeru zahvaljuje za pet prekrasnih skupnih let in mu želi se najboljše tako na osebni kot profesionalni ravni," so danes zapisali pri Violi.

Madridčan je svojo kariero začel v mladinskih selekcijah Reala, pozneje pa igral za Mallorco, West Bromwich Albion, Villarreal in nazadnje Fiorentino. Leta 2011 je vpisal prvi in zaenkrat tudi edini nastop za špansko člansko reprezentanco.