Bravo je v osmih minutah razrešil vse dvome o zmagovalcu

Nogometaši Brava so v gosteh z 2:1 premagali Radomlje in se s tremi točkami zavihteli na peto mesto prvenstvene lestvice.

Uredništvo
27. avgust 2023

Radomlje
1 : 2
250 gledalcev
Sod.: Alen Bubek

Bravo
 
0 : 1
 
 
 
0 : 2
 
 
 
 
 
 
1 : 2
 
 
 
Radomlje: Luka Baš, Rok Jazbec (od 31. Dejan Vokić), Vicko Ševelj, Tin Hrvoj, Stipo Marković, Madžid Šošić, Uroš Korun, Sandi Nuhanović, Darly N'Landu (od 62. Ognjen Gnjatić), Ivan Krolo, Nino Kukovec (od 82. Matej Malenšek).Bravo: Matija Orbanić, Mark Španring, Nemanja Jakšić, Matija Kavčič, Maro Katinić, Nikola Janjić, Beno Selan, Jakoslav Stanković (od 83. Matic Ivanšek), Gal Puconja (od 80. Rok Maher), Gašper Trdin, Matej Poplatnik.

Matej Poplatnik (Foto: uradna spletna stran kluba)

Nogometaši Brava so na zadnji tekmi šestega kroga  v gosteh z 2:1 premagali Radomlje, oba zadetka pa so varovanci Aleša Arnola dosegli že v prvih osmih minutah tekme. Prvi gol je padel že v prvi minuti, ko je z leve strani zadel Gašper Trdin, v osmi minuti pa je sodnik po prekršku nad Matejem Poplatnikom v kazenskem prostoru pokazal še na belo točko. To je izvedel kar Poplatnik in zanesljivo zadel za 2:0.

V 22. minuti je imel Bravo novo priložnost, a je Jakoslav Stanković žogo poslal malo mimo vrat, domači strateg Oliver Bogatinov pa je že po pol ure posegel v svojo postavo in v igro poslal novinca v moštvu Dejana Vokića, ki se je nedavno po dolgih letih igranja v tujini vrnil v Slovenijo.

Vokić je imel ob začetku drugega dela igre že priložnost za svoj prvenec v majici Radomelj, malo zatem pa je bil nevaren še mladi up Madžid Šošić. Isti igralec, ki za Radomlje igra kot posojen član Hajduka, je v 65. minuti zmanjšal zaostanek, ko je v kazenskem prostoru unovčil podajo z leve strani.

Radomljani so v drugem polčasu sicer igrali precej bolje kot v prvem delu in pritiskali, imeli več priložnosti, v 78. minuti je tudi Ivan Krolo za malce zgrešil cilj, Šošić pa je v 79. minuti zadel še prečko iz bližine.

Standings provided by Sofascore