Bravo je zakockal prednost in tudi igralca več

Bravo je imel v osmem krogu priložnost priti do treh točk in je bil tudi na dobri poti, vendar na koncu Ljubljančani niso izkoristili igralca več.

Uredništvo
25. oktober 2020, 2:42

Bravo
1 : 1

Sod.:

Aluminij
1 : 0
 
 
 
 
 
 
 
 
1 : 1
 
 
 
 
 
 
Bravo: Matija Orbanić, Vanja Drkušić, David Brekalo, Almin Kurtovič, Žan Trontelj, Luka Žinko, Ovbokha Agboyi, Sandi Ogrinec (od 67. Martin Kramarič), Michele Šego (od 88. Rok Kidrič), Miha Kancilija (od 68. Nino Žugelj), Mustafa Nukič.Aluminij: Luka Janžekovič, Emir Azemović, Nemanja Jakšić, Renato Pantalon, Lovro Grajfoner (od 62. Roko Prša), Jure Matjašič, Lucas Mario Horvat, Tilen Pečnik (od 72. Mihael Klepač), Marcel Čermak (od 63. Do-hyun Kim), David Flakus Bosilj (od 73. Marko Maletić), Alen Krajnc.

Foto: pigac.si

Bravo je pred praznimi tribunami danes gostil Aluminij, ki letos zaenkrat kroji spodnji del lestvice v 1. SNL. Ljubljančani, ki držijo peto mesto, so povedli. V 24. minuti je podal Žan Trontelj, strelec zadetka pa je bil Michele Šego. Na drugi strani so Štajerci v 16. minuti zadeli okvir gola, vse ostale poizkuse pa je Obranić zaustavil. Domačini so sprožili še nekaj strelov, a brez uspeha.

Drugi polčas so bolje odprli gostje, v 54. minuti pa skorajda prejeli še en gol, ko je Ogrinec zadel vratnico. V 71. minuti je Aluminij prišel do izenačenja, zadel je Roko Prša. Gostiteljem se je nato ponudil še igralec več, dobrih 10 minut so igralci z igralcem več, ker je bil izključen Mihael Klepač. Ostalo pa je pri izidu 1:1, s katerim so lahko glede na potek tekme in tudi izključitev lahko bolj zadovoljeni Kidričani.