Bravo se je spogledoval z zmago, a v Celju nato osvojil točko

Dvoboji Celja in Brava postajajo že tradicionalno izenačeni. Tudi današnji, na katerem je Ljubljančanom dobro kazalo, se je odvil po že videnem scenariju.

Uredništvo
26. februar 2020, 7:07

Celje
2 : 2

Sod.: Matej Jug

Bravo
 
0 : 1
 
 
1 : 1
 
 
 
 
 
 
 
 
1 : 2
2 : 2
 
 
 
Celje: Matjaž Rozman, Josip Čalušić (od 56. Domantas Antanavicius), Dušan Stojinovič, Žan Zaletel, Advan Kadušić, Denis Marandici, Mitja Lotrič, Žan Benedičič, Luka Kerin (od 87. Karlo Plantak), Dario Vizinger, Ivan Božić.Bravo: Igor Vekič, David Brekalo, Almin Kurtovič, Žan Trontelj, Vanja Drkušić, Luka Žinko, Ovbokha Agboyi, Sandi Ogrinec (od 55. Gal Primc), Martin Kramarič (od 77. Matevž Matko), Roko Baturina, Mustafa Nukič.
Celje in Bravo - 2:2. Že tretjič to sezono! Na celjskem stadionu je hitro v priložnost prišla domača ekipa, Vizinger je bil sam pred gostujočim vratarjem Vekićem, a zadel le vratnico. Brava to ni zmedlo. Zvrstilo se je nekaj obetavnih akcij, po desetih minutah igre pa je padel tudi gol. Žinko je po kotu podal na drugo vratnico, tam je bil novinec Roko Baturina in zadel. Sledila je še ena lepa priložnost gostova, a je Kramarič ni izkoristil. Nato je imel Bravo po roki Kerina še enajstmetrovko, a Nukić ni uspel premagati domačega vratarja Rozmana. Sledila je kazen. Izenačujoči gol je na drugi strani dosegel Žan Benedičič, ki je zadel z razdalje. 

Po nekaj minutah igre v drugem polčasu pa je Bravo povedel. Gol je dosegel Sandi Ogrinec. Vodstvo gostov pa tudi tokrat ni zdržalo. Celjani so najprej zapretili preko Kerina, v 69. minuti pa je Dario Vizinger le poravnal izid. Hrvaški napadalec je zabil 14. gol to sezono. To je bil tudi končni izid srečanja. 
loading...