Bravo se počasi poslavlja od stadiona v Šiški, pričetek gradnje novega kompleksa je že zelo blizu

Nogometaši Brava se bodo morali zaradi pričetka gradnje novega športnega kompleksa v Šiški začasno preseliti na nov stadion.

Uredništvo
28. februar 2024

ŽAK (Foto: Nogomania)

Junija lani je bilo izdano gradbeno dovoljenje za ureditev Atletskega centra Ljubljana, del katerega je tudi stadion, na katerem svoje domače tekme igra Bravo. Do leta 2025 bo v Šiški zrasel modern športni kompleks, del katerega bo tudi prenovljen stadion, to pa pomeni, da bo moral Bravo za daljši čas svoje domače tekme igrati na drugem stadionu.

"Pred nami je obdobje, ki bo zaznamovano s številnimi izzivi in spremembami, saj se bliža gradnja novega športnega kompleksa. Tako se približuje tudi nogometna tekma, zadnja v aktualni tekmovalni sezoni, ki jo bo članska ekipa Bravo Kostel odigrala na Žak-u."

"V tem trenutku časovnega termina o ponovni vrnitvi na Šiško še ne moremo napovedati. Zahvaliti se moram prav vsem, ki so nas na poti vse od ustanovitve kluba dalje podpirali ter nas zvesto in neomajno podpirajo še danes in bodo z nami ostali tudi v bodoče," je na dan osemnajste obletnice ustanovitve kluba povedal ustanovitelj Brava Darko Klarič.