Bravu je uspel velik met: Martin Pečar je postal član ljubljanskega kluba

Bravo je uspel skleniti dogovor z dunajsko Austrio za prestop krilnega napadalca Martina Pečarja, ki je v minuli sezoni pustil zelo dober vtis.

Uredništvo
24. junij 2024

Martin Pečar (Foto: Uradni facebook profil kluba)

Bravo je pred pričetkom nove sezone dobil veliko okrepitev, ki je za povrh še dobro preverjena. Novi član četrto uvrščene ekipe slovenskega državnega prvenstva je postal 21-letni krilni napadalec Martin Pečar, ki je v minuli sezoni za Bravo igral kot posojeni igralec dunajske Austrie.

Bravo je z Austrio sklenil dogovor, po katerem je nekdanji up Olimpije postal polnopravni član kluba, razlika glede na prejšnjo sezono pa bo tudi ta, da bo po novem nosil majico s številko 10.

"Že lani ob prihodu v Ljubljano sem se v trenutku počutil kot doma. In ti dobri občutki ostajajo še danes. Zjutraj se vesel zbudim in z nasmeškom grem na treninge. Odlično se razumem tako s celotnim trenerskim štabom kot tudi s soigralci."

"Verjamem, da sem se odločil pravilno in da bom v dresu NK Bravo uspel narediti naslednji korak oziroma naslednje korake v mojem nogometnem razvoju. Bravo mi ponuja stabilnost v primerjavi s prejšnjim okoljem, tu se počutim dobro in veselim se naslednjih izzivov," je za klubsko spletno stran povedal Pečar.

Pečar je v minuli sezoni na 27 nastopih v slovenskem državnem prvenstvu dosegel sedem zadetkov in prispeval še dve asistenci.

"Izredno veseli smo, da smo se uspeli dogovoriti. Martin predstavlja vse, kar zasledujemo pri Bravu. Mlad, slovenski reprezentant z ogromno potenciala za napredek in pripravljenostjo garanja na treningu."

"V našem klubu je prepoznal svojo priložnost in se, kljub drugim ponudbam, odločil za NK Bravo. Že v lanski sezoni je bil ogromna dodana vrednost in verjamem, da bo Martin tudi v bodoče eden izmed pomembnejših igralcev na zelenici. Čestitke za vse dosedanje predstave in še enkrat dobrodošel v družini NK Bravo," je povedal športni direktor Brava Dejan Močnik.

Pečar je z Bravo sklenil pogodbo do junija leta 2026 z možnostjo podaljšanja za eno leto.