Brazilska legenda meni, da Barcelona potrebuje vsaj še dva napadalca

Nekdanji član Barcelone je prepričan, da morajo v Kataloniji vložiti sredstva v nove napadalne okrepitve, če želijo konkurirati najboljšim v Evropi.

Uredništvo
13. november 2020, 10:53

Foto: uradna spletna stran kluba

Barcelona ima za seboj težavno poletje. Na mesto trenerja je prišel Ronald Koeman, klub pa so zapustili številni, med njimi je izpostavljen predvsem odhod napadalca Luisa Suareza v madridski Atletico.

Blaugrani je uspelo vsaj začasno zadržati glavnega zvezdnika Lionela Messija, kljub temu pa nekdanji brazilski zvezdnik Rivaldo meni, da to ni dovolj za kosanje s konkurenco v Španiji in na evropskem parketu.

"Prepričan sem bil, da je Barcelona močno potrebovala vsaj enega napadalca že pred poškodbo Fatija. Zdaj trdim, da mora januarja pripeljati vsaj dve kakovostni napadalni okrepitvi. Če želi Barcelona konkurirati v Ligi prvakov, bo morala tudi seči v žep," je za BetFair dejal Rivaldo, nekdanji igralec katalonskega kluba.

Barcelona še vedno računa na možnost prihoda Memphisa Depaya, a so pri Lyonu že zatrdili, da bo Nizozemec vsaj do konca sezone ostal v klubu.