Brescia: Zelo smo razočarani nad Mariom Balotellijem

Brescia je naslednji klub v karieri Maria Balotellija, ki razvpitega napadalca ne bo ohranil v lepem spominu. Začelo se je z velikim medijskim pompom, končalo z razočaranjem.

Uredništvo
28. maj 2020, 8:40

Foto: uradna spletna stran kluba

Poročali smo, da se napadalec Brescie Mario Balotelli ni pojavil na treningih, zato so se v klubu spraševali, kaj se dogaja z njim, kje se nahaja in kakšni so njegovi načrti s klubom. Kot kaže je Brescia odgovore dobila, a žal ne takšnih, kot bi jih pričakovala. Predsednik kluba Massimo Cellino je namreč priznal, da Balotellijeva glava ni več v Brescii in da zapušča klub.

"Rad bi se izognil sodiščem, Balotellijev primer pa je bil še toliko bolj napihnjen, ker trenutno ni nogometa in nimamo prav veliko ostalih tematik za pogovore. Balotelli je čuden fant. Njegova glava ni več pri nas in zato smatram, da je njegovo slovo dokončno. Takšne stvari je v svoji karieri počenjal ves čas, verjetno zato, ker je anarhične vrste,
" je povedal Cellino.

Balotelli je na igrišču pustil soliden vtis, saj je na 19 nastopih dosegel pet zadetkov, kljub temu pa ni mogel preprečiti bolj ali manj neizbežnega izpada Brescie v drugo ligo.

"V primeru izpada v Serie B se bo njegova pogodba avtomatično razveljavila, zato bo upoštevajoč naš trenutni status v kratkem znova prost igralec. Balotellija nismo pripeljali le zaradi medijskega pompa, resnično smo verjeli, da bi lahko veliko doprinesel naši ekipi. Všeč mi je bil in zato sem upal, da bo pri Brescii zase zgradil nekaj novega. Razočarani smo nad njim,"
je dodal Cellino.
loading...