Brez dvoma, Xabi Alonso bo nekoč vodil Real Madrid

Izvršni direktor Bayerja Fernando Carro je dosegel veliko že, ko je Xabija Alonsa prepričal v še eno sezono v Leverkusnu. Nato pa ... Pričakuje, da bo Alonso nekoč postal trener Reala.

Uredništvo
16. april 2024

(Foto: //)

Konec marca, ko še ni bil formalno prvak, je Xabi Alonso napovedal, da bo ostal v Bayerju iz Leverkusna tudi v naslednji sezoni. To je zainteresiranim klubom vzelo upanje, da bodo dobili enega najbolj perspektivnih trenerjev v Evropi ta trenutek. Fernando Carro, izvršni direktor Bayerja, ki je zdaj že prvak Bundeslige, je uspel skleniti pomemben dogovor, vseeno pa si ne dela utvar. Verjame oziroma prepričan je, da je Xabi Alonso "narejen" za večje stvari in bo tako v bodoče zagotovo vodil tudi Real Madrid.

"Seveda je možno, da bo Xabi Alonso v prihodnje vodil Real Madrid, brez dvoma, samo jasno še ni, kdaj. Veliko klubov je zainteresiranih, tako pač je, ampak pri nas se dobro počuti, zato bo ostal," je dejal Carro. 

Xabi Alonso je v Realu igral pet let, od leta 2009 do leta 2014, zadnja leta kariere pa je nekdanji član Real Sociedada in Liverpoola preživel pri Bayernu