Britanski pevec je bil oster do igralca Atletica: Za svoj zapis se je moral zdaj opravičiti

Znani pevec po tekmi četrtfinala lige prvakov ni uspel brzdati svojih čustev, zato se je moral zdaj javno opravičiti svojim oboževalcem.

Uredništvo
15. april 2022

Stefan Savić se je očitno zameril tudi Liamu Gallagherju. (Foto: Getty Images)

Nedavni obračun četrtfinala lige prvakov med Atleticom iz Madrida in Manchester Cityjem je bil precej razgret, mnogi nogometaši obeh ekip so si tudi po zadnjem sodnikovem žvižgu skočili v lase. Napredovanja v polfinale se je sicer veselil angleški velikan, toda mnogi navijači kluba iz Manchestra so kljub temu po tekmi preko socialnih omrežji delili svoje neodobravanje nad nečednimi in provokativnimi potezami, ki se jih pogosto poslužujejo nogometaši španskega Atletica.  
 
Pri teh je bil tokrat v ospredju predvsem izkušeni črnogorski osrednji branilec Stefan Savić, ki je svojčas sicer nekaj let nastopal tudi za Manchester City. Po tekmi so ga pokritizirali tudi mnogi znani obrazi iz sveta nogometa. Še korak dlje pa je šel britanski glasbeni zvezdnik Liam Gallagher. Pevec popularne rock skupine Oasis je v zapisu na družabnem omrežju omenjenemu branilcu celo zagrozil.  
 
“Stefan Savić, to je grožnja. Če te kadarkoli srečam na ulici, te bom ubil,” je po tekmi na svojem uradnem Twitter profilu zapisal Liam Gallagher. 
 
Zdaj pa se je bil Gallagher, ki je seveda velik in strasten podpornik Manchester Cityja, za svoje besede primoran opravičiti. Omenjeni zapis je namreč zelo hitro zaokrožil po širnem spletu, do danes ga je britanski zvezdnik zato že izbrisal. 
 
“Zelo sem razočaran in jezen nad tem, kar sem zapisal po tekmi med Cityjem in Atleticom. Zavedam se, da sem s to nečedno potezo razočaral mnoge svoje oboževalce. Upam, da mi boste lahko oprostili.”