Bruno Fernandes je sporočil: 'Brez skrbi, Manchester United je moj sanjski klub in ne bom ga zapustil!'

Portugalski zvezdnik je nagovoril navijače pred finalom FA pokala in sporočil, da ne namerava oditi nikamor. Ko je pred leti prejel klic Manchester Uniteda, se je zjokal od sreče.

Uredništvo
24. maj 2024

Bruno Fernandes (Foto: Getty Images)

Portugalski zvezdnik Bruno Fernandes je v Manchester United prestopil leta 2020 in od tedaj dalje je bil vsako sezono daleč najboljši posameznik pri padlem angleškem velikanu, ki v zadnjih letih ni bil niti blizu borbi za nov naslov prvaka Premier League. Letos je večkrat krožila govorica, da je 29-letnik obupal in da si bo poleti iskal nov klub

Zdaj pa je neutrudljivi Bruno sporočil, da se to ne bo zgodilo. Zaljubljen je v Man. United in svojega sanjskega kluba ne bo zapustil.

"Zaljubljen sem v občutek, ko stopiš na zelenico Old Trafforda in nič na svetu mi ne pomeni toliko kot to. Ne želim oditi nikamor, vselej sem sanjal o Manchester Unitedu," pravi cenjeni ofenzivni vezist, ki ima na osebni ravni za seboj še eno dobro sezono.

Pogodbo ima nekdanji član lizbonskega Sportinga veljavno do poletja 2026. Klub ima možnost, da jo podaljša za dodatno leto dni.