Burgić priznal, da je aktualen še en odmeven povratek

Športni direktor Gorice Miran Burgić je razkril, da se v Gorici trudijo za to, da bi po Goranu Cvijanoviću v svoje vrste vrnili še enega igralca, ki je korenine pognal v goriškem klubu.

Uredništvo
9. avgust 2020, 9:24

Miran Burgić je spregovoril o možnostih za povratek Etiena Velikonje. (Foto: Uradni facebook profil kluba)

V Gorici so opravili veliko delo s povratkom vezista Gorana Cvijanovića, ki je doslej največja pridobitev moštva pred pričetkom nove sezone, športni direktor kluba Miran Burgić pa se je dotaknil tudi govoric, ki so v zadnjem času s povratkom v Gorico povezovale še enega otroka tega kluba – Etiena Velikonjo.

Velikonja je minulo sezono celo začel v majici Gorici in nastopal v drugi slovenski ligi, nato pa se je preselil na Nizozemsko, kjer je v majici NEC na 15 tekmah dosegel dva zadetka. Burgić je potrdil, da ga Gorica želi vrniti v svoje vrste.

"Zagotovo bomo pripeljali še kakšnega igralca. Za začetek mislim, da imamo kader dovolj velik, prestopni rok pa traja vse do konca septembra, kar pomeni, da imamo še kar nekaj časa, da dopolnimo kader. Ena izmed možnosti je tudi Etien Velikonja, bomo pa videli, kako se bodo stvari odvile,"
je v intervjuju za klubsko spletno stran povedal Burgić.

 
adplus-dvertising