COVID pustoši tudi pri Tottenhamu

Pri angleškem prvoligašu so na zadnjih testiranjih odkrili osem novih primerov okužb v klubu, med njimi je šest nogometašev in dva trenerja.

Uredništvo
7. december 2021, 11:11

Pri Tottenhamu imajo težave z okužbami, šest nogometašev bo izpustilo naslednje tri obračune. (Foto: Getty Images)

Tottenham trenutno trepeta. Na nedavnem testiranju so namreč odkrili, da imajo v klubu vsaj osem okuženih oseb. Šest primerov je med nogometaši prve ekipa in dva med trenerji. Na podlagi tega so zdaj odredili obvezna PCR testiranja za vso osebje v klubu in kmalu bo jasno, kako huda je situacija pri prvoligašu iz Londona. Omenjena šesterica nogometašev je bila seveda izolirana od ostalih člankov kluba, izpustili bodo vsaj naslednje tri tekme svoje ekipe.  

Četo Antonia Conteja v nedeljo čaka gostovanje pri Brightonu, v sredo igrajo proti Leicester Cityju, potem pa se bodo na domačem štadionu pomerili še proti Liverpoolu. Na tej točki nastale situacije pri Tottenhamu še niso komentirali. O tem, da bi kakšno tekmo preložili verjetno ne gre razmišljati, v Angliji je to namreč možno le v primeru, da ima ekipa na voljo manj kot štirinajst nogometašev oz. če na voljo nima nobenega vratarja. Kdo vse se je znašel med okuženimi, pa prav tako še ni znano.