Čakali so zaman: Reprezentante Srbije je pričakala gruča otrok, toda 'orli' so jih povsem ignorirali

Izbrano vrsto Srbije so pred hotelom v Nemčiji čakali otroci, ki so upali na kakšno fotografijo ali pa avtogram. Dobili niso nič.

Uredništvo
12. junij 2024

(Foto: Posnetek zaslona)

Srbska reprezentanca je pripotovala v Nemčijo, kjer jo čakajo nastopi na evropskem prvenstvu. Danes so orle pred hotelom čakali mnogi mladi nogometni navdušenci, ki pesti stiskajo za Srbijo, da bi si ustvarili kakšen nov in lep spomin. Upali so na priložnost, da bi se lahko slikali s svojimi idoli ali pa dobili kakšen avtogram, toda to se ni zgodilo.

Zvezdniki srbske reprezentance so množico mladih navijačev ignorirali in se odpravili v naravnost v hotel, video posnetek je hitro zaokrožil.

Mnogi podporniki Srbije so razočarani nad odnosom članov reprezentance, ki si niso vzeli kakšne minute časa, da bi polepšali dan navdušenim otrokom, ki bodo zanje močno navijali tekom turnirja, na katerem se bo Srbija pomerila tudi proti Sloveniji.

 


Tekma Slovenija - Srbija bo na sporedu v četrtek (20.6.). Prvo tekmo bo Srbija odigrala proti Angliji, zadnjo pa proti reprezentanci Danske.