Calhanoglu si veliko upa: Ibrahimović le išče pozornost, saj ni imel vpliva na Milanov naslov

Nekoč soigralca, danes pa krvoločna tekmeca. Ob Milanovem naslovu državnega prvaka je Zlatan Ibrahimović poniževal Inter, a Hakan Calhanoglu si upa, kar si mnogi ne, in je pripravil oster odgovor.

Uredništvo
23. junij 2022, 10:30

Hakan Calhanoglu je igral za Milan in Inter. (Foto: Getty Images)

Zlatan Ibrahimović je bil po Milanovi osvojitvi naslova državnega prvaka v Serie A zelo glasen pri žaljivkah na račun Interja. Nekaj vode je moralo preteči, da se je z repliko oglasil Hakan Calhanoglu, ki si je s Švedom pri Rossonerih nekoč delil slačilnico.

"Težko je bilo, ker sem ostal v istem mestu, le barve na dresu sem zamenjal. Pridružil sem se prvaku Jtalije, nato pa je v minuli sezoni moj nekdanji klub osvojil scudetto. A prio Interju sme zelo srečen, navijači me spoštujejo in vzklikajo moje ime, kar se v štirih letih pri Milanu nikoli ni zgodilo," je sprva za Tivibu Sport dejal Calhanoglu.

Po Milanovi osvojitvi naslova državnega prvaka so svetovni splet obkrožili posnetki, kjer se nogometaši Milana, sploh pa Zlatan Ibrahimović, norčujejo iz Interja in turškega nogometaša. Čalhanoglu Švedu ni želel ostati dolžan.

"Gre za 40-letnega moža, ki se obnaša kot 18-letni najstnik. Želi biti vselej v središču pozornosti. V sezoni praktično ni igral in ni imel vpliva na Milanov naslov, pa je vseeno želel, da je fokus na njem. A on je tisti, ki me kliče, ki me vabi na večerje in o meni je pisal v knjigi. Najbolje, da se z njim ne ukvarjam," je še dodal Calhanoglu.

Turški vezist je v premierni sezoni pri Interju prispeval osem zadetkov in 13 podaj na 46 tekmah, ob tem pa je s soigralci osvojil pokal Italije in Superpokal.