Camoranesi izgubil na debiju in padel na predzadnje mesto

Bravo je z zadetkom igralca, ki je v klub prišel tri dni pred današnjo tekmo, premagal Sežano in tako pokvaril trenerski debi slovitega Maura Camoranesija v SNL. Predzadnja je zdaj prav Sežana.

Uredništvo
23. februar 2020, 3:52

Bravo
2 : 1
1500 gledalcev
Sod.: David Šmajc

Tabor Sežana
 
 
 
 
1 : 0
 
 
 
 
1 : 1
 
 
 
 
 
 
2 : 1
 
 
 
 
 
Bravo: Igor Vekič, David Brekalo, Almin Kurtovič, Žan Trontelj, Vanja Drkušić, Luka Žinko, Ovbokha Agboyi, Sandi Ogrinec, Martin Kramarič (od 83. Miha Kancilija), Aljoša Matko (od 80. Roko Baturina), Mustafa Nukič.Tabor Sežana: Arian Rener, Erik Salkič (od 90. Dominik Mihaljević), Marko Ristić, Mario Zebić, Guy Serge, Denis Kouao, Mattia Specogna, Dino Stančič (od 69. Karolis Laukzemis), Mario Babić, Marko Krivičić, Rodrigue Bongongui.

Foto: uradna spletna stran kluba

Prvi spomladanski krog je prinesel večni derbi, istočasno pa tudi dva neposredna obračuna ekip z  dna lestvice, ki so tako odigrala dva svoja 'mini derbija'. Triglav je včeraj Rudar še bolj potisnil na rob prepada, danes pa je pomembno zmago zabeležil ljubljanski Bravo, ki je doma z 2:1 premagal Sežano in tako novinca v prvi slovenski ligi potisnil v dodatne kvalifikacije za obstanek.

V ekipi Sežane je na trenerskem stolčku debitiral sloviti Mauro Camoranesi, prve prvoligaške minute pa so nabirali Guy Serge, Denis Kouao in Mattia Specogna. V domačih vrstah so se po prihodu v klub premierno predstavili Martin Kramarič, Sandi Ogrinec in Vanja Drkušič.

Gostje so začeli bolje in zapretili preko Marka Krivičića in Rodrigueja Bongonguija, prvi zadetek pa je padel po malo manj kot pol ure igre, ko je z osmih metrov v polno zadel veteran Luka Žinko. Sežana je izenačila štiri minute pred koncem polčasa, ko je po lepi podaji Maria Babića zadel Bongongui in se veselil svojega četrtega zadetka v sezoni.

Drugi polčas je prinesel bolj malo priložnosti, tik pred koncem tekme pa smo vendarle dobili zmagovalca. Hrvaški novinec Roko Baturina, ki je v klub prišel le nekaj dni pred pričetkom drugega dela sezone, je z diagonalnim strelom premagal Ariana Renerja in Bravu priigral pomembne tri točke.
loading...