Celjani krepijo strokovni štab, po Bulajiću se je vrnilo še eno znano ime

Trener Celja Dušan Kosić je dobil novega pomočnika. Strokovni štab bo po novem močnejši za nekdanjega napadalca Celja, ki je nedavno zaključil svojo športno pot.

Uredništvo
12. november 2020, 12:17

Foto: nkcelje.si

V Celju so v zadnjih dneh opravili kar nekaj pomembnih kadrovskih sprememb. Včeraj so iz vrst aktualnih državnih prvakov sporočili, da je vlogo vodje nogometne šole prevzel nekdanji reprezentant Spasoje Bulajić, nov obraz v celjskem strokovnem štabu pa je tudi 38-letni Dragan Čadikovski, nekdanji napadalec, ki je v Sloveniji branil barve številnih klubov kot so denimo Maribor, Olimpija, Domžale, Koper, Rudar in dvakrat tudi Celje.

Čadikovski bo skupaj z Jasminom Jerićem opravljal vlogo pomočnika glavnega trenerja Dušana Kosića.

"Vesel sem, da sem se vrnil nazaj domov in da bom del tega projekta. Poznam okolje in klub, veselim se dela in si želim, da bi izpolnili vse cilje, ki smo si jih zadali. Ob tej priložnosti bi se rad zahvalil NK Radomlje in predsedniku g. Marinšku, da sta mi omogočila korak naprej. Bilo je lepo obdobje v moji karieri, NK Radomlje pa tudi v prihodnje želim vse najboljše. Kaj bo Dragan Čadikovski prinesel NK Celje? Tisto, kar bo od njega zahteval glavni trener Dušan Kosić," je za klubsko spletno stran povedal Čadikovski.