Mladi vezist Celja z novo pogodbo

Celjani "privezali" Pungarška

Vodstvo Celja je podaljšalo pogodbo z doma vzgojenim vezistom Ninom Pungarškom, ki bo v knežjem mestu predvidoma ostal do konca leta 2019.

Uredništvo
25. januar 2017, 9:18

Foto: nkcelje.si

Vodstva Celja je sklenilo novo pogodbo z vezistom Ninom Pungarškom, ki v celjskem klubu nastopa že od svojega devetega leta starosti. V jesenskem delu sezone je v moštvu Celja igral vidno vlogo, saj je skupaj v prvenstvu in pokalu zbral kar 22 nastopov, nagrada pa je nova pogodba, ki bo veljavna do konca leta 2019.

"Zelo sem vesel, da mi klub zaupa. To pomeni, da so z mano zadovoljni, tudi sam pa se tukaj zelo dobro počutim. Za mano je dober prvi del prvenstva, v katerem sem vendarle dobil želeno priložnost, da sem se lahko pokazal. Vedno sem se trudil, tudi takrat, ko me ni bilo blizu prvega moštva in trudim se danes. Tako kot pri vsakem nogometašu, seveda tudi pri meni obstaja želja po dokazovanju nekoč v tujini, ampak ne gledam tako daleč. Dan po dan, biti vsak dan boljši kot včeraj. To je moje vodilo. Zelo mi je všeč sistem naše igre, torej napadalna igra, veliko žoge v posesti, prevlada na igrišču, vse to mi ugaja, ker sem takšen tip igralca, ki hoče imeti žogo in hočem igrati. V ekipi je odlično vzdušje in mislim da smo na dobri poti, da lahko naredimo dobre stvari.," je za uradno klubsko spletno stran povedal Pungaršek.