Celje na odmor z visoko zmago, Vizinger je stresel še enega

Dario Vizinger, Igor Božić in Mitja Lotrič so še obogatili svojo statistiko, Celje pa je prvi del sezone zaključilo z visoko zmago. Tabor je bil nemočen.

Uredništvo
4. december 2019, 2:30

Tabor Sežana
0 : 4

Sod.: Aleksander Matković

Celje
 
 
 
 
 
0 : 1
 
 
 
0 : 2
 
0 : 3
 
0 : 4
Tabor Sežana: Arian Rener, Antonio Azinović, Marko Ristić, Erik Salkič (od 56. Ivor Horvat), Klemen Nemanič, Dino Stančič (od 46. Leon Sever), Mario Babić, Marko Krivičić, Stjepan Babić (od 74. Stefan Stevanović), Predrag Sikimić, Lazar Milošev.Celje: Matjaž Rozman, Tadej Vidmajer (od 91. Stian Džumhur), Josip Čalušić, Dušan Stojinovič, Žan Zaletel, Rok Štraus, Luka Kerin, Mitja Lotrič, Žan Benedičič (od 86. Lan Štravs), Dario Vizinger (od 90. Juš Štusej), Ivan Božić.

Foto: nkcelje.si

V Sežani so spustili zaveso na prvi del sezone. Gostje so že v prvem polčasu konkretno zapretili in zadeli iz prve prave priložnosti. Josip Čalušić je podajo iz kota podaljšal do Daria Vizingerja, prvi strelec Celja pa je dosegel svoj 13. gol to sezono. Nekaj minut pozneje je Rok Štraus stresel prečko. Pred odhodom na odmor je padel še en gol, Lotrič je sprva zadel vratnico, žogo pa je nato v mrežo pospravil Ivan Božić

Gostitelji so prvič resneje ogrozili Rozmana v 59. minuti, nenatančen je bil Milošev. A Celjani so hitro umirili zadevo, v 65. minuti je Božić z drugim golom rešil vprašanje zmagovalca današnje tekme. Piko na i je postavil še Lotrič in Celjani so na odmor odšli z lepo zmago. 
loading...