Nov športni objekt v Štepanjskem naselju

Cesar in Jokić odprla Bazo

Slovenska reprezentanta Bojan Jokić in Boštjan Cesar sta slavnostno odprla športno dvorano, ki sta jo skupaj s poslovnim partnerjem zgradila v ljubljanskem Štepanjskem naselju.

Uredništvo
9. januar 2018, 8:22

(Foto: Nogomania)

Številni znani obrazi, med njimi Josip Iličić, selektor nogometne reprezentance Tomaž Kavčič, nekdanji smučarski as Jure Košir, nekdanji košarkarski as Primož Brezec, številni biši in sedanji reprezentanci, novinarji in tako naprej, so se včeraj popoldne zbrali v Štepanjskem naselju v Ljubljani.

Tam sta slovenska reprezentanta Bojan Jokić in Boštjan Cesar ob še enem investitorju slavnostno odprla športno dvorano, imenovano Baza. Gre za projekt javno-zasebnega partnerstva z Mestno občino Ljubljana.

Nogometaša sta projekt predstavila kot njuno vračanje skupnosti, ki jima je omogočila zgraditi uspešni nogometni karieri. Športni center bo profesionalnim športnikom, rekreativcem in otrokom ponujal površine, na katerih se bodo lahko udejstvovali (nogomet, košarka, odbojka). Že zdaj pa bodo dvorano uporabljali člani slovenske futsal reprezentance, ki se pripravljajo na domače evropsko prvenstvo. 

Vrednost dvorane se ocenjuje na preko milijon evrov, po 30 letih bo dvorana prešla v last MOL. 
 
adplus-dvertising