Davide Santon ni navdušen nad svojim novim klubom

Cesena? Hja...

Italijanski bočni nogometaš Davide Santon je razočaran, ker bo moral kariero nadaljevati pri Ceseni. Veseli se le igranja, poleti pa se želi vrniti nazaj v vrste milanskega Interja.

Anže Zajič
1. februar 2011, 12:23

Foto: Getty Images

Inter je v Yutu Nagatomu dobil novega nogometaša za levi bok, zaradi prihoda Japonca pa se je moral od štadiona San Siro posloviti mladi Davide Santon. Slednji že nekaj časa životari, čeprav je pred časom veljal za enega najbolj obetavnih igralcev v Italiji. Sedaj se bo poskušal nazaj na staro pot vrniti v dresu Cesene, a 20-letnik brez dlake na jeziku priznava, da ni navdušen nad klubom, h kateremu ga je kot posojenega do konca sezone poslal Inter.

Santon sicer sprva sploh ni želel na štadion Dino Manuzzi, a mu na koncu ni preostalo nič drugega. "Če sem razočaran? Sem, a predvsem nad seboj. Da odhajam k Ceseni, sem izvedel šele včeraj zvečer. Nisem bil prepričan, da je to najbolje zame, toda kljub temu gremo v Ceseno, seveda v upanju, da bom kar največ igral. Toda ne morem skriti svoje želje - poleti se želim vrniti nazaj v Inter," iskreno pravi leta 1991 rojeni nogometaš, ki je doslej za Nerazzurre iz Milana odigral 51 tekem, med strelce pa se še ni vpisal.