Chelsea je šokiral: Na seznamu prijavljenih za Premier League je tudi upokojen igralec!

Angleški Chelsea je danes prijavil 25 igralcev za nastope v angleškem prvenstvu, na seznamu pa je tudi igralec, čigar vkljućitev predstavlja velikansko presenečenje.

Uredništvo
20. oktober 2020, 8:38

Foto: Getty Images

Angleški Chelsea je danes oddal seznam prijavljenih igralcev za igranje v angleškem prvenstvu, na njem pa v oči bode ime že upokojenega češkega vratarja Petra Čecha, ki je po koncu sezone 2018/19 odložil nogometne rokavice in je nazadnje deloval kot svetovalec uprave Chelseaja.

Čech je bil imenovan skupaj s še tremi vratarji, in sicer novincem Edouardom Mendyjem, pregrešno dragim Špancem Kepo in argentinskim veteranom Willyjem Caballerom. Možnosti za to, da bi Čech zares stopil med vratnici na tekmi angleškega prvenstva so torej precej majhne, a vseeno ne neznatne.

"Petr Čech je bil vključen na seznam prijavljenih kot zasilna rešitev. To je previdnostni ukrep, ki so ga narekovale trenutne razmere v zvezi s pandemijo COVID-19. Prijavljen je kot igralec, ki igra brez pogodbe," je odločitev pojasnil nekdanji Čechov soigralec in danes trener moštva Frank Lampard.

Petr Čech, legendarni češki vratar, ki je za Chelsea odigral kar 494 tekem, je zadnjo tekmo v profesionalni karieri odigral maja leta 2019, ko se je kot vratar Arsenala pomeril proti Chelseaju v finalu lige Europa.