Chelsea pokazal razumevanje za strahove N'Gola Kanteja

Trener Chelseaja Frank Lampard je pokazal razumevanje do strah odličnega vezista N'Gola Kanteja, ki se zaradi strahu pred koronavirusom na treningih v manjših skupinah ni počutil dovolj varnega.

Uredništvo
21. maj 2020, 9:55

Foto: /

Nogometaši Chelseaja so včeraj opravili prvi trening v manjših skupinah s petimi igralci, predhodna testiranja pa so pokazala, da v vrstah londonskega kluba ni bilo pozitivnih primerov okužbe z boleznijo COVID-19. Na drugi dan treningov trener Frank Lampard kljub temu ni imel na voljo celotne zasedbe, saj odlični Francoz N'Golo Kante ni prepričan v to, da so okoliščine dovolj varne za treniranje in je zato trenerju in vodilnim v klub iskreno priznal, da ga je preveč strah trenirati v danih okoliščinah.

Lampard je pokazal razumevanje za strahove člana zmagovite francoske reprezentance z mundiala v Rusiji, zato je 29-letniku dovolil, da ostane doma in v karanteni fizično formo vzdržuje z individualnimi treningi. Otoški mediji poročajo, da na Kantejeve strahove vplivajo tudi nedavne boleče osebne tragedije, saj je tik pred začetkom SP v Rusiji zaradi srčnega infarkta izgubil svojega starejšega brata Niamha, že pri 11 letih starosti pa je izgubil tudi svojega očeta.
loading...