Chelsea se sooča z nočno moro, kako dolgo bosta odsotna Lukaku in Werner?

Londonski kolektiv je v sredinem večeru doživel hud udarec. Dva najbolj napadalno usmerjena igralca sta morala srečanje elitnega evropskega tekmovanja skleniti prisilno, ni pa še jasno kako dolg bo njun odmik od zelenic.

Uredništvo
21. oktober 2021, 12:52

Romelu Lukaku in Timo Werner sta se poškodovala na tekmi lige prvakov. (Foto: Getty Images)

V ligi prvakov je londonski Chelsea stal nasproti švedskemu Malmoju. Angleži so bili v vlogi velikega favorita, kar so na koncu tudi potrdili na igrišču, a brez težav ni šlo.

Manifestirale so se predvsem v dveh poškodbah. Obe sta se zgodili v prvem polčasu, ko sta morala igro prisilno zapustiti Romelu Lukaku in Timo Werner. Belgijec je na terenu zdržal manj kot 20 minut, kmalu za njim je igro zapustil še Nemec.

"Lukaku ima zvin gležnja, Timo pa poškodovano mišico. Nekaj dni ju zagotovo ne bo v trenažnem procesu. Na srečo nimamo veliko težav s poškodbami, zaradi nje je odsoten le Cristian Pulisic, a seveda pogrešamo vsakega, ki ga ni. Sezona je dolga in naporna, zato vsaka moč pride prav," je po tekmi dejal manager Modrih Thomas Tuchel.

Pri Chelseaju upajo,da napadalno usmerjena igralca ne bosta dolgo odsotna. Sploh Lukaku je navdušil po poletnem prestopu iz Interja, na sedmih tekmah v Premier League je prispeval tri zadetke.