Chelsea želi utrditi obrambo, tarča je zvezdnik Juventusa

Modri iz Londona so uspešni na vseh področjih, nenazadnje so aktualni evropski prvaki. Kljub temu pa želijo pri zasledovanju najvišjih ciljev še učvrstiti svojo obrambno vrsto in že imajo prvo tarčo.

Uredništvo
23. september 2021, 7:12

Matthijs de Ligt bi se lahko iz Juventusa preselil v Chelsea. (Foto: Getty Images)

Londonski Chelsea očitno še ni povsem zadovoljen s trdnostjo in čvrstostjo svoje zadnje vrste. Zmagovalec lige prvakov si očitno želi z okrepitvami igro spraviti še na višjo raven.

Vodilni možje Modrih s stadiona Stamford Bridge naj bi lovili Matthijsa de Ligta, branilca torinskega Juventusa, poroča The Mirror. Ne le to, zanj so pripravljeni plačati celo 103 milijone funtov.

Nizozemski branilec je Chlseajeva prioriteta, kar bo še bolj izrazito v primeru, če klub z Antonijem Rudigerjem ne doseže svežega dogovora o podaljšanju sodelovanja. Tu naj bi namreč prišlo do zapletov.

Tudi s stališča nogometaša naj bi bila selitev iz Torina možna opcija, saj Juventus v tej sezoni še ni našel stalne dobre forme in se za zdaj ne zdi kot kandidat za prva mesta in naslove v domačih ali mednarodnih tekmovanjih.